Biomasser Duo-Set Mobil

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

DUO SET mobile

Biomasser Duo-Set Mobil szalmabrikettáló rendszer

Teljesítmény akár 160 kg/óra

hordozható (mobil) szalma brikett gyártására szolgáló gépsor

biomasser miniMobile 02

A Biomasser Duo-Set mobil egy szállítható gépsor 100%-ban természetes szalma brikett gyártására. A rendszer a Biomasser brikettáló gépből és egy Tomasser RK aprítóból áll, amely egy szállító pótkocsira van szerelve, amely a nyersanyag tárolási helyére érkezik, és közvetlenül a pótkocsiból állítja elő a brikettet.
Ez kiküszöböli a szalma brikettgyártó üzembe történő szállításának magas költségeit. Ezenkívül könnyen nyújthat mobil brikettáló szolgáltatást a megrendelők számára.
A rendszert a hálózatról vagy áramfejlesztőről is lehet táplálni, ami még függetlenebb termelőegységgé teszi.

A Biomasser Duo-Set mobile egyéni felhasználók és kisgazdaságok számára készült brikett előállítására saját szükségleteik kielégítésére és a helyi piacon történő értékesítésre.

A Biomasser technológia lényege, hogy észrevegyük a körülöttünk lévő megújuló erőforrásokat, és a legközelebbi közösség számára hozzáadott értékké alakítsuk őket. Használjuk fel azt, ami a környezetünkben van, ami elérhető közelségben van, hogy ne szállítsuk feleslegesen az üzemanyagot. Tudjon meg többet a szalma brikettről és felhasználásáról.


Egyszerű működési elv

A pótkocsit a gépekkel együtt egy kényelmes, stabil helyen, a nyersanyag közelében parkolja le. Csatlakoztassa a rendszert az áramellátáshoz, készítse elő a gépeket a munkára, és gondoskodjon a brikettgyűjtésről. Tegye a laza szalmát vagy kis bálát (a zsinórok vagy a háló eltávolítása után) az aprítógépbe. Az aprító darabokra vágja, amelyek közvetlenül a brikettálógép tartályába kerülnek. Ezután a keverő a felaprított szalmát a brikettáló kamrába juttatja, ahol az anyagot felmelegítik és összepréselik. Így 100%-ban természetes brikettet kapunk.


A készlet elemei

Duo Set mobileA rendszer a hatékony és kényelmes munkát biztosító elemekből áll:

  • egy ponyvával ellátott szállító pótkocsi, amely rögzíti a gépeket, és védi őket az esőtől és a széltől.
  • Tomasser RK szalma- és aprítógép szalmahulladékhoz és kis kockákhoz
  • brikettáló gép Biomasser Duo
  • szűrőzsák, amely csökkenti a munkahelyen a nyersanyag aprítása során keletkező port.
  • A Biomasser miniMobile könnyen szállítható vonóhoroggal felszerelt autóval.


Csak Biomasser-rel

Előnyök

Ha a Biomasser-t választja, innovatív és funkcionális értékeket kap:

  • Ez az egyik legfontosabb tulajdonság, amelyet ügyfeleink nagyra értékelnek.
  • magasabb nedvességtartalom kihasználása - a Biomasser technológia különlegessége, hogy a nyersanyagot adalékanyagok, ragasztók, lisztek, kötőanyagok nélkül, akár 30%-os nedvességtartalommal dolgozza fel, ami azt jelenti, hogy a brikettálás előtt nem kell szárítani - ez világviszonylatban is egyedülálló tulajdonság.
  • Ön dönt a brikett keménységéről - a Biomasser segítségével beállíthatja az előállított brikett keménységét. Ez növeli a felhasználási területét, mivel mind tüzelőanyagként, mind pedig higiénikus alomként használható az állatok számára, tehát olyan alomként, amelyben a közvetlenül a szántóföldről betakarított szalmához vagy szénához képest kevesebb mikroorganizmus, baktérium és gombaspóra található, valamint az állatok, pl. sertések számára rostos rágcsálnivalóként.
  • könnyen csatlakoztathat brikettáló gépeket, így növelve a termelési kapacitást.
  • Hitelesítést és ökológiai technológiát kap - Európai nyilatkozat ETV .

etv

A Biomasser technológia Európában elsőként kapta meg az Európai Bizottság programja keretében a környezetvédelmi technológia hitelesítési nyilatkozatot, amely megerősíti ökoinnovációját és támogatja az éghajlatvédelmet.

A Biomasser egy ellenőrzött gép, ráadásul 95%-ban újrahasznosítható, és egy olyan üzemben készül, amelyet napelemekből előállított villamos energiával, szalmabrikettel és elektromos kazánokkal fűtenek. Mindezek környezetbaráttá teszik termékeinket, és hozzájárulnak bolygónk védelméhez.

ETV 2

 

ParaméterÉrték
Bemeneti anyag Nem fás biomassza, például szalma, széna, nád
Anyag hossza 1 cm-től 5 cm-ig
Anyag nedvességtartalma 10% és 30% között
Anyag hőmérséklete +5°C és +30 °C között
Termék 8 cm átmérőjű, középen lyukkal ellátott brikett
Termelékenység Akár 160 kg/óra
Telepített teljesítmény 20,25 kW
Terminál 32A, 32A
Áramellátás 3 x 400V, 50Hz
Áramfogyasztás Kb. 70 kWh/tonna brikettre
Méretek (H / Sz / M) -
Súly -
Munkahely hőmérséklete +5°C és +30°C között
Munkahely feltételei Fedett és szellőző hely
Mozgékonyság Igen
Daráló tartozék Igen - Tomasser RK
Szerviz 1 személy
Megjegyzés -
* A gép termelékenysége az alapanyag típusától, nedvességtartalmától és a készült brikettek keménységétől függ.

 

Pin It

Szalmabrikett

A szalmabrikett egy 100%-ban természetes és megújuló alapanyagból készített fűtőanyag. Tiszta és környezetkímélő fűtést biztosít. A készítés technológiájából adódóan nem lehet magasabb a nedvességtartalom 15%-nál. (frissen kivágott tűzifa KB 40-50%)

Legújabb cikkeink

Search