Biomasser 2Duo-Set Mobil

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

2duo set mobile

Biomasser 2Duo-Set Mobil szalmabrikettáló rendszer

Teljesítmény akár 320 kg/óra

szalma brikett gyártására szolgáló gépsor

biomasser miniMobile 02

A Biomasser 2Duo-Set egy komplett mobil rendszer szalma brikett gyártásához, amely két brikettáló gépből, a Biomasser Duo-ból és a Tomasser RK szalmaaprítóból áll.
A készletet egyéni felhasználók és mezőgazdasági üzemek számára tervezték, hogy brikettet állítsanak elő saját és a helyi közösség igényeihez. A brikettfelesleg a helyi piacon értékesíthető.

A Biomasser technológia lényege, hogy észrevegyük a körülöttünk lévő megújuló erőforrásokat, és a legközelebbi közösség számára hozzáadott értékké alakítsuk őket. Használjuk fel azt, ami a környezetünkben van, ami elérhető közelségben van, hogy ne kelljen feleslegesen szállítani az alapanyagot, a kész terméket. Tudjon meg többet a szalma brikettről és felhasználásáról.


Egyszerű működési elv

Tegye a laza szalmát vagy kis bálát (miután eltávolította a zsinórokat vagy a hálót) az aprítóba. Az aprító darabokra vágja, amelyek közvetlenül a brikettálógép tartályába kerülnek. Ezután a keverő a felaprított szalmát a brikettáló kamrába juttatja, ahol az anyagot felmelegítik és összepréselik. Így 100%-ban természetes brikettet kapunk.


A készlet elemei

A rendszer a hatékony és kényelmes munkát biztosító elemekből áll:

  • ponyvával ellátott szállító pótkocsi, amely rögzíti a gépeket, és védi őket az esőtől vagy széltől.
  • Tomasser RK szalma- és aprítógép szalmahulladékhoz és apró kockákhoz
  • két brikettáló gép Biomasser Duo
  • szűrőzsák, amely csökkenti a munkahelyen a nyersanyag aprítása során keletkező port.


Csak Biomasser-rel

Előnyök és érték

Ha a Biomasser-t választja, innovatív és funkcionális értékeket kap:

  • Ez az egyik legfontosabb tulajdonság, amelyet ügyfeleink nagyra értékelnek.
  • magasabb nedvességtartalom kihasználása - a Biomasser technológia különlegessége, hogy a nyersanyagot adalékanyagok, ragasztók, lisztek, kötőanyagok nélkül, akár 30%-os nedvességtartalommal dolgozza fel, ami azt jelenti, hogy a brikettálás előtt nem kell szárítani - ez világviszonylatban is egyedülálló tulajdonság.
  • Ön dönt a brikett keménységéről - a Biomasser segítségével beállíthatja az előállított brikett keménységét. Ez növeli a felhasználási területét, mivel mind tüzelőanyagként, mind pedig higiénikus alomként használható az állatok számára, tehát olyan alomként, amelyben a közvetlenül a szántóföldről betakarított szalmához vagy szénához képest kevesebb mikroorganizmus, baktérium és gombaspóra található, valamint az állatok, pl. sertések számára rostos rágcsálnivalóként.
  • Könnyen csatlakoztathat brikettáló gépeket, így növelve a termelési kapacitást.
  • Hitelesítést és ökológiai technológiát kap - Európai nyilatkozat ETV .

etv

A Biomasser technológia Európában elsőként kapta meg az Európai Bizottság programja keretében a környezetvédelmi technológia hitelesítési nyilatkozatot, amely megerősíti ökoinnovációját és támogatja az éghajlatvédelmet.

A Biomasser egy ellenőrzött gép, ráadásul 95%-ban újrahasznosítható, és egy olyan üzemben készül, amelyet napelemekből előállított villamos energiával, szalmabrikettel és elektromos kazánokkal fűtenek. Mindezek környezetbaráttá teszik termékeinket, és hozzájárulnak bolygónk védelméhez.

ETV 2

 

Bemeneti anyag Nem fás biomassza, például szalma, széna, nád
Anyag hossza 1 cm-től 5 cm-ig
Anyag nedvességtartalma 10% és 30% között
Anyag hőmérséklete +5°C-tól +30°C-ig
Termék 8 cm átmérőjű brikket középső lyukkal
Termelékenység A legfeljebb 320 kg/óra
Berendezett teljesítmény 33 kW
Áramellátás 3 x 400V, 50Hz
Fogyasztás Kb. 70 kWh/tonna brikett
Munkahely hőmérséklete +5°C-tól +30°C-ig
Munkahely feltételei Fedett és szellőztetett hely
Mobilitás Igen
Daráló Igen - Tomasser RK
Szerviz 1 személy
Megjegyzés -

 

Pin It

Szalmabrikett

A szalmabrikett egy 100%-ban természetes és megújuló alapanyagból készített fűtőanyag. Tiszta és környezetkímélő fűtést biztosít. A készítés technológiájából adódóan nem lehet magasabb a nedvességtartalom 15%-nál. (frissen kivágott tűzifa KB 40-50%)

Legújabb cikkeink

Search