Biomasser Duo

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Duo

Biomasser Duo szalmabrikettáló

Teljesítmény akár 160 kg/óra

szalma brikett gyártására szolgáló gép

Biomasser Duo Set 2023 3

A Biomasser Duo egy könnyen kezelhető gép 100%-ban természetes brikett előállítására szalmából, szénából és nádból. A Biomasser Duo egy moduláris brikettálógép, amelyet egyéni felhasználók és kisgazdaságok számára terveztek, saját és helyi közösségi igények kielégítésére szolgáló brikett előállítására.

A Biomasser technológia lényege, hogy észrevegyük a körülöttünk lévő megújuló erőforrásokat, és a legközelebbi közösség számára hozzáadott értékké alakítsuk őket. Használjuk azt, ami a környezetünkben, karnyújtásnyira van tőlünk, hogy ne kelljen feleslegesen szállítani. Tudjon meg többet a brikettről és felhasználásáról.


Egyszerű működési elv

Tegye a laza szalmát vagy kis bálát (miután eltávolította a zsinórokat vagy a hálót) az aprítóba. Az aprító darabokra vágja, amelyek közvetlenül a brikettálógép tartályába kerülnek. Ezután a keverő a felaprított szalmát a brikettáló kamrába juttatja, ahol az anyagot felmelegítik és összepréselik. Így 100%-ban természetes brikettet kapunk.

A Biomasser Duo brikettáló a Tomasser RK szalmaaprítóval együtt egy teljes brikettáló rendszert alkot. Telepített vagy mobil renszerekben is elérhetőek.


Csak Biomasser-rel

Előnyök

Ha a Biomasser-t választja, innovatív és funkcionális értékeket kap:

  • Ez az egyik legfontosabb tulajdonság, amelyet ügyfeleink nagyra értékelnek.
  • magasabb nedvességtartalom kihasználása - a Biomasser technológia különlegessége, hogy a nyersanyagot adalékanyagok, ragasztók, lisztek, kötőanyagok nélkül, akár 30%-os nedvességtartalommal dolgozza fel, ami azt jelenti, hogy a brikettálás előtt nem kell szárítani - ez világviszonylatban is egyedülálló tulajdonság.
  • Ön dönt a brikett keménységéről - a Biomasser segítségével beállíthatja az előállított brikett keménységét. Ez növeli a felhasználási területét, mivel mind tüzelőanyagként, mind pedig higiénikus alomként használható az állatok számára, tehát olyan alomként, amelyben a közvetlenül a szántóföldről betakarított szalmához vagy szénához képest kevesebb mikroorganizmus, baktérium és gombaspóra található, valamint az állatok, pl. sertések számára rostos rágcsálnivalóként.
  • könnyen csatlakoztathat brikettáló gépeket rendszerbe, így növelve a termelési kapacitást.
  • Hitelesített ökológiai technológiát kap - Európai nyilatkozat ETV .

etv

A Biomasser technológia Európában elsőként kapta meg az Európai Bizottság programja keretében a környezetvédelmi technológia hitelesítési nyilatkozatot, amely megerősíti ökoinnovációját és támogatja az éghajlatvédelmet.

A Biomasser egy ellenőrzött gép, ráadásul 95%-ban újrahasznosítható, és egy olyan üzemben készül, amelyet napelemekből előállított villamos energiával, szalmabrikettel és elektromos kazánokkal fűtenek. Mindezek környezetbaráttá teszik termékeinket, és hozzájárulnak bolygónk védelméhez.

ETV 2

 

Beviteli anyag (nyersanyag) nem fás biomassza, mint például szalma, széna, nád
Anyag hossza 1 cm-től 5 cm-ig
Anyag nedvességtartalma 10% és 30% között
Anyag hőmérséklete +5°C-tól +30°C-ig
Termék 8 cm átmérőjű brikett középen lyukkal
Termelékenység akár 160 kg/óra
Bekötött teljesítmény 12,75 kW
Végső 32A
Áramellátás 3 x 400V, 50Hz
Fogyasztott energia kb. 70 kWh 1 tonna brikettre
Dimenziók (H / SZ / M) 1,25m / 0,85m / 1,40m
Súly 440 kg
Munkahelyi hőmérséklet +5°C-tól +30°C-ig
Munkahelyi feltételek födözött hely megfelelő szellőzéssel
Mobilitás nem
Aprító tartozék nem
Szerviz 1 személy
Megjegyzés a gép kerekekkel van felszerelve
* a gép termelékenysége függ a nyersanyag típusától, nedvességtartalmától és a készült brikettek keménységétől

 

Pin It

Szalmabrikett

A szalmabrikett egy 100%-ban természetes és megújuló alapanyagból készített fűtőanyag. Tiszta és környezetkímélő fűtést biztosít. A készítés technológiájából adódóan nem lehet magasabb a nedvességtartalom 15%-nál. (frissen kivágott tűzifa KB 40-50%)

Legújabb cikkeink

Search